sâmbătă, 20 iunie 2009

Memorable moments-part 4

Continuam seria de momente memorabile cu cateva jocuri old...but gold. Today we have on our list:



  1. Mario - The princess is in another castle

    Sau cu alte cuvinte, GTFO this castle. Deci, se presupune ca Mario a fost unul din jocurile cu care ti-ai inceput cariera. Fiind lipsit de experienta, erai in culmea extazului cand te vedeai in sfarsit ajuns la 1-4, dupa ore chinuitoare de sarit peste prapastii, ferit de lava si de orice alte atrocitati pe care Bowser tii le scotea in cale, la fel cum Manole ii dadea questuri grele Anai. In sfarsit, esti fata in fata cu Raul Railor si, dupa cateva miscari rapide, reusesti sa il dobori cu cateva lovituri bine plasate sau sa ii iei podul de sub picioare. Cand cut-scene-u intra in actiune, te simti mandru de tine, te simti un erou al intrgului regat, te simti...ca naiba cand vezi o ciuperca in locul printesei oferindu-ti o replica monumentala: "Sorry Mario, but our princess is in another castle"
    FECK THAT !



  2. Warcraft 3 TFT - Arthas becomes the Lich King

    Arthas, speranta oamenilor, un print tanar si puternic gata oricand sa isi conduca supusii spre victorie. Iti inspira incredere, forta, vointa, dorinta de viata si de a castiga, dorinta de a te ascunde intr-un colt si de a-ti taia venele....wait what? o_O
    Da! exact asa te simti cand, dupa ore chinuitoare de lupte epice, dupa ce vezi acest nobil paladin cazand prada Raului, macelarind Stratholme-ul si propiul tata si dupa ce aproape il omori pe Ilidan (feck j00 Blizzard, i loved Ilidan D: ) ajungi in sfarsit la Frozen Throne in Northrend. Obosit, cu sufletul corupt si judecata alterata, Arthas elibereaza ramistele Lich-ului din mormantul sau de gheata si, dupa ce imbraca armura, devine una cu acest suflet demonic: The Lich King. Arthas, un nobil paladin al luminii, devine un simbol al apocalipsei.



  3. Mortal Kombat - Fatalities

    Unul din cele mai BUNE arcade fighting games din istorie. Chiar daca story-ul se poate rezuma intr-un rand si grafica este cu muuuult inferioare jocurilor din ziua de azi, MK ne-a oferit tuturor un mediu excelent de a ne rezolva problemele, sau disputele cu alte persoane, datorita sitemului multyplayer si, totodata, un gore show veritabil.
    Grab a box of popcorn and enjoy the Mortal Kombat Fatalities




Niciun comentariu: