joi, 18 iunie 2009

Memorable moments-part 2


  1. Quake 4 - Stroggification

    In Quake 4 omenirea lupta impotriva unei rase et, Strogg. Acesti extraterestrii folosesc corpurile oamenilor (vii sau morti) pe post de piese de schimb. In joc intri in pielea unui soldat care, eventual este capturat si supus unui procedeu de integrare in armata Strogg.



  2. Universe at War - Earth Assault - Hierarchy Walkers

    Aceasta rasa din strategia nu prea reusita U@W-Earth Assault, a ramas in mintea mea datorita unor unitati multifunctionale care, pot juca rolul unor berbeci, unor unitati de suport sau a unor unitati specializate in "producearea" altor ajutoare.
    Ladies and gents, i give you the Hierarchy Walkers



  3. F.E.A.R - Ending

    Cateva cuvinte. Oh da, FEAR. Jocul acesta + casti + ora 1 dimineata + camera intunecata = experienta pe care nu o vei uita prea curand.
    Am ales partea de sfarsit pt ca aici aflii deznodamantul povestii si, pt ca m-a impresionat explozia nucleara <3 Odata iesit din cladire dai de o strada lunga si goala si nu prea stii la ce sa te astepti. Se termina oare? mai e ceva? Daca treci de stalpii de fier declansezi scena finala (explozia). Chiar daca jocul e terminat, inca nu preia controlul caracterului si iti mai ofera cateva secunde de libera miscare in care, confuz fiind, incerci sa te adapostesti din calea urgiei. Pana la urma jocul preia comanda si filmuletul final intra in actiune.
    FEAR, un joc de nota 10



Niciun comentariu: