duminică, 14 iunie 2009

Here come the (undead) Nazis

Daca va e dor de filmele cu nazisti si daca sunteti un fan al filmelor cu undeads, atunci veti fi foarte bucurosi sa aflati ca saracii nemti nu se pot odihnii nici dupa moarte.
Incepand cu substante chimice care animeaza corpurile neinsufletite, continuand cu virusi mortali care transforma oamenii in brainless zombies out for blood si terminanadu-se cu blesteme ce ridica nu numai parul dar si pe tata Floarea din mormant, toate aceste metode au un singur scop: sa ne demonstreze ca poti ajunge star de cinema si dupa ce mori.
Filmele cu zombies/undeads sunt aproape ca si filmele porno cand vine vorba de productie, adica, nu e nevoie decat de o tipa BUNA RAU care ne umezeste cu ragetele ei de diva neimplinita, de un tip care arata bine dar cu istetimea-n dunga, de o camera de filmat si de ceva machiaj...sau macar ketchup. Pentru mai mult sange/ketchup, se inlocuieste cuplul damnat cu un grup de fete si baieti, preferabil actori amatori. Toate astea amestecate, duc, la o frumusete de film cu zombie, sau, la o frumuste de gang-bang/orgie.
Cum reinvierea oamenilor obisnuiti a devenit mult prea cliche, ce s-au mai gandit si astia...hai sa inviem niste nazisti doar ca sa ii omoram iar (oare e facut de evrei filmul? o_o )
Actiunea are loc "undeva-n Balcani"...sau Alpi. Nu conteaza locul. Un grup de tineri care au ales ca si destinatie pt vacanta lor, zona x, cum fac, cum nu fac, reusesc sa readuca la viata un regiment de nazisti, tinuti la rece vreme de 40-50 de ani. De aci incolo, e apa de ploaie: tipete, brainless zombies out for brains, sange, bucati din corpuri zburand all over the place, sange, replici penibile, idei stupide (oh, hai sa ma duc SINGUR sa verific daca cumva padurea e plina de zombie. Sper sa nu mor <3 ), mai mult sange, machiaj ieftin si mai mult sange.
Mai in gluma, mai in serios, filmul pare un film cu buget redus si adolescenti putin cam...ghinionisti.

-iese pe 19 iunie-

Niciun comentariu: