vineri, 12 septembrie 2008

Moartea nu iarta.

Am o mica poveste, auzita ieri, in timp ce frecam menta, patrunjelul si alte plante, pe afara.
Cica era un Fat-Frumos care avea, pe langa inconstienta, si un motor de iti lasa gura apa. Prietena lu' respectivu, era (din pacate numai e...) fiica unui bastan de p- aici din Tg-Jiu.
Sarind direct la subiect, inconstientu' ala si-a luat prietena pe motor si au jucat ruleta ruseasca la peste 180Km pe ora. Vreti sa stiti ce a urmat? Eeee, cica din gelozie, calul lui Fat-Frumos i-a iesit in fata, chipurile sa il sperie. Din mila probabil, baiatu nostru a ocolit calul si a intrat intr-un....pom. Da fete si baieti, a intrat in pom, calare pe un motor care rula la aprox 200Km/h. Rezultatul? Frumoasa noastra fata a murit pe loc ( tot ce era in cap, a ajuns in casca ) iar eroul care a vrut sa arate cat de "barbat" e, a primit o pedeapsa mult mai crunta: a supravietuit. Da, a supravietuit, cu picioarele amputate de la sold in jos. Dar cum Dansa venise dupa 2 si doar norocul a facut sa puna mana pe 1, s-a ofticat rau de tot si ca sa se razbune, l-a luat pe tata lu' Fat-Frumos care, a facut stop cardiac la cateva ore dupa ce si-a vazut fiul, sau mai degraba, jumatate din el.
Morala? Aflati-o singuri.
Trecand peste ironie si sarcasm, fac apel la cei are au masina/motor/tren/avion/elicopter sau orice alt tip de trasport si care citesc postul respectiv: fiti dragilor atenti!! Ganditi-va daca merita sa lipiti pedala aia de podea. Ganditi-va cat valoreaza viata voastra sau, daca aveti tendinte sinucigase, (sau daca nu dati 2 banisori pe viata voastra) chiar merita sa mai luati pe cineva cu voi?

Niciun comentariu: