vineri, 6 iunie 2008

Cruzime fata de animale....w/e

Da, aveti dreptate, stop torturarii animalelor, stop acestor chinuri fara scop.
Vad ca toti sunteti cu lacrimi in ochi...e un lucru firesc cand vezi cum moare ceva sau cineva. Dar inainte de a arata cu degetul, ganditi-va putin, faceti o diferenta intre a omorii de nevoie si a omorii din prostie. Am vazut intr-un documentar o scena in care un tip impusca 3 porci in cap. Da, este o scena cruda dar, in primul rand, animalele sunt scutite de chinuri ( nu ca la noi romanii, unde taiem carotida porcului si il lasam sa sangereze pana moare), in al doilea rand, o face din nevoie. Ganditi-va putin, daca vreti ca sa nu mai moara animalele, sa ajunga in macelarii, atunci nu mai mancati carne! Marii producatori vor vedea ca produsele nu se mai vand si vor gasii altceva de facut. Deci, problema rezolvata! Daca stam si ne gandim, toti care mancam carne participam indirect la masacrul acesta prin simplul fapt ca, o cumparam, fapt care duce la o cerere mai mare a acestui produs. Oamenii au incercat sa faca ceva sa evite macelul animalelor: au inceput sa cultive si sa consume mai multa soia, au inceput sa cloneze animalele pt a salva originalele de chinuri si pt a nu fi nevoie sa omoare o "fiinta a Domnului...( no comment) ( dar nici aici nu a fost lumea de acord...vezi doamne ca incalcam legi morale..nu imi pierd timpul cu subiectul asta), etc. Deci nu mai aruncati namol si vorbe grele in fata marilor corporatii care se ocupa cu productia de bunuri si preparate din carne. Ei fac asta pt ca noi le cerem! Credeti ca lor le este usor sa omoare atatea animale zilnic? Nu, nu cred ca le e usor ( nu iau apararea lor, ci doar incerc sa evidentiez ceva ). Daca vreti sa fiti suparati, atunci varsati-va nervii pe braconieri si pe jegurile care chinuie animalele fara un scop aparte. Oh da, inca ceva, inainte de a pupa in bot javra din fata blocului, gandeste-te ca poate data viitoare, copilul tau va fi urmatorul care va ajunge in spital cu diagnosticul : "Muscatura de caine "
I have spoken!

2 comentarii:

Anonim spunea...

Sal ma Zelll,uite cum sta treaba depsre ceea ce ai zis de cruzimea animalelor cu care tu nu esti de acord....te inteleg foarte bine dar in trecut tu eri criminalul numarul 1 din cartier,ca sa zic asa spaima animalelor..in special pisicilor...in rest ai dreptate...salut

zel spunea...

Da, asa e , nici acum nu imi plac si nu am zis niciodata ca iubesc pisicile (stiu ca mai sus ma condamn si pe mine pt anumite gesturi dar, asta e, nimeni nu e perfect )