joi, 24 aprilie 2008

Milogii electorali

"Locuitorii din Ghermăneşti au primit aseară carne de miel ambalată în pungi pe care era inscripţionat sloganul "PD-L învingător". În această dimineaţă, câteva zeci de pensionari din Sectorul 5 s-au călcat în picioare pentru "cadoul lui Vanghelie". Casa de Ajutor Reciproc "Omenia" a acordat vârstnicilor din Sectorul 5 al Capitalei câte o pungă în care se aflau doi cârnaţi, o sticlă de suc, un salam şi o pâine. "Sunt ajutoare destinate celor aflaţi în nevoie", este refrenul preferat al iniţiatorilor prinşi cu musca pe căciulă." extras de pe site-u EVZ

Mda "facem un schimb, iti dau un carnat, imi dai votul tau". In felul acesta orice idiot poate sa ajunga mare. Nu va lasati impresionati de toate mizeriile pe care partidele le numesc "campanie electorala". Un lucuru nu inteleg eu, desii lumea stie ca partidul respectiv e plin de jegosi si hoti, atunci cand primesc o oala de fasole si o felie de paine pentru o zi din partea partidului respectiv, toate pacatele sunt uitate si iar ii voteaza si iar ajung la putere niste persoane care mai bine ar ajunge 6 feet under.
Oh da, inca o chestie, mancarea si darurile pe care ei le ofera "gratis" nu sunt tocmai gratis....tot din banii vostri vin deci pe scurt, ei nu sunt decat niste intermediari si voi i votati pe "gratis". In loc sa cereti salam mai bine cereti reforme.
Promovand acest tip de campanie electorala nu faceti decat sa demonstrati cateva lucruri: cat de depersonalizati sunteti, cat sunteti de lipsiti de orice urma de omenie, onoare si gandire. "Hai Gheo ca ne da salam azi, i votam" desii nu conteaza ca o sa jupoaie de pe voi "n" salamuri in viitorul apropiat. Datorita idiotilor de genul asta care se multumesc sa isi umple burta pentru o zi si sa rabde un an in loc sa faca invers a ajuns tara unde este acum.

2 comentarii:

RBlog spunea...

carnatii sunt pentru cei care nu gandesc decat superficial, cum ar fi pensionarii sau boschetarii. care, dupa cum spunea si zel se multumesc sa aiba burta plina o zi si sa rabde de foame apoi.

zel spunea...

Din pacate astia formeaza majoritatea persoanelor cu drept de vot...